Preaload Image
[stm_spacing xs_spacing=”80px”][stm_single_image img_alignment=”right” img_id=”6112″ css=”.vc_custom_1619077834424{margin-right: 35px !important;}” img_size=”910×500″]
[stm_spacing lg_spacing=”15px” md_spacing=”15px” sm_spacing=”5px” xs_spacing=”5px”][stm_title title_tag=”h2″ sep_color=”green” sep_enable=”true” title=”Përse duhet të na zgjidhni ne?”][/stm_title][stm_spacing lg_spacing=”15px” md_spacing=”15px” sm_spacing=”5px” xs_spacing=”5px”][stm_icon_box icon_position=”left” icon_color=”custom” icon_fontawesome=”stm-icon stm-icon-diamond” icon_color_custom=”#00adbb” title=”Synon aftësimin e fëmijëve dhe të rinjve si qytetarë të gatshëm dhe të aftë për të kontribuar në komunitet.” title_font_size=”18px” css=”.vc_custom_1619077886302{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 20px !important;}”][stm_icon_box icon_position=”left” icon_color=”custom” icon_fontawesome=”stm-icon stm-icon-diamond” icon_color_custom=”#00adbb” title=”Siguron pjesëmarrje aktive të nxënësve në vendimmarrje.” title_font_size=”18px” css=”.vc_custom_1619077421844{margin-top: 10px !important;margin-bottom: 20px !important;}”][stm_icon_box icon_position=”left” icon_color=”custom” icon_fontawesome=”stm-icon stm-icon-diamond” icon_color_custom=”#00adbb” title=”Staf akademik me përvojë dhe kontribut të shkëlqyer në arsim në lëndët e kurrikulës bërthamë dhe asaj me zgjedhje.” title_font_size=”18px” css=”.vc_custom_1619077428413{margin-top: 10px !important;margin-bottom: 20px !important;}”][stm_icon_box icon_position=”left” icon_color=”custom” icon_fontawesome=”stm-icon stm-icon-diamond” icon_color_custom=”#00adbb” title=”Laboratorë bashkëkohorë, palestër me të gjitha ambientet ndihmëse, bibliotekë, salla veprimtarish etj.” title_font_size=”18px” css=”.vc_custom_1619077435731{margin-top: 10px !important;margin-bottom: 20px !important;}”][stm_icon_box icon_position=”left” icon_color=”custom” icon_fontawesome=”stm-icon stm-icon-diamond” icon_color_custom=”#00adbb” title=”Hapësira të brendshme të arreduara në mënyrë të përsosur. Hapësira të jashtme të bollshme e të gjelbëruara.” title_font_size=”18px” css=”.vc_custom_1619077442086{margin-top: 10px !important;margin-bottom: 20px !important;}”][stm_spacing xs_spacing=”80px”]
[stm_image_box sep_color=”green” sep_enable=”true” title=”GJUHËT E HUAJA” img_id=”6118″ title_link=”url:%23||” css=”.vc_custom_1619089142628{margin-bottom: 40px !important;padding-top: 5px !important;}” img_size=”250×219″]

 • Anglisht
 • Gjermanisht
 • Frëngjisht
 • Turqisht

[/stm_image_box][stm_image_box sep_color=”green” sep_enable=”true” title=”KURRIKULA E GJIMNAZIT” img_id=”6124″ title_link=”url:http%3A%2F%2Fsmartyschool.stylemixthemes.com%2Fclasses%2F||” css=”.vc_custom_1619087478676{margin-bottom: 40px !important;}” img_size=”250×219″]

 • E folura në publik
 • Përgatitje për provimet e TOEFL/IELTS
 • Anglishte shkencore
 • Biznesi dhe Ekonomia në Anglisht

[/stm_image_box][stm_image_box sep_color=”green” sep_enable=”true” title=”SPORTI DHE ATLETIKA” img_id=”6119″ title_link=”url:http%3A%2F%2Fsmartyschool.stylemixthemes.com%2Fcourse-schedule%2F||” css=”.vc_custom_1619087491974{margin-bottom: 40px !important;}” img_size=”250×219″]

 • Volejboll
 • Basketboll
 • Futboll
 • Aerobi

[/stm_image_box][stm_image_box sep_color=”green” sep_enable=”true” title=”KURRIKULA E ARSIMIT FILLOR” img_id=”6122″ title_link=”url:http%3A%2F%2Fsmartyschool.stylemixthemes.com%2Facademic-calendar%2F||” css=”.vc_custom_1619087615148{margin-bottom: 40px !important;padding-top: 15px !important;}” img_size=”250×219″]

 • Aktivitete pas mësimore
 • Orare shtesë studimi

[/stm_image_box][stm_image_box sep_color=”green” sep_enable=”true” title=”INFRASTRUKTURË E PËRSHTATSHME” img_id=”6123″ title_link=”url:%23||” img_size=”250×219″ css=”.vc_custom_1619087598727{padding-top: 15px !important;}”]

 • Bibliotekë e pasur me tekste mësimore dhe jashtëshkollore
 • Laboratorë bashkëkohorë
 • Palestër me të gjitha ambientet ndihmëse
 • Salla veprimtarish

[/stm_image_box]

[stm_title title_tag=”h4″ title_color=”custom” sep_color=”green” sep_enable=”true” title=”DATA TË RËNDËSISHME” sep_margin_b=”50px”][/stm_title][stm_btn_simple btn_color=”custom” btn_size=”size-custom” btn_icon_hspace=”20px” btn_icon_enable=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fimsaelbasan.edu.al%2F%3Fpage_id%3D954″ btn_link_text=”Kalendari Akademik 2020 – 2021″ btn_margin_b=”50px” btn_icon_fontawesome=”stm-icon stm-icon-calendar” btn_custom_text_size=”20px” btn_custom_width=”100%” btn_custom_height=”55px”]
[stm_achievement stm_cat_certifications=”true” img_size=”548×342″]