Preaload Image

IMSA Elbasan Schools për t’i ardhur në ndihmë nxënësve organizon provimin e bursës në datat:

10 Prill 2021 në orën 11:00 për pranim në klasën e 10-të

11 Prill 2021 në orën 11:00 për pranim në klasën e 6-të

Ne jemi pranë jush kudo që të arrini në hapat drejt një të ardhme të sigurtë!

Aplikimet për provimin e bursës 2021 janë mbyllur!

Ju falenderojmë për interesin dhe ju mirëpresim në Provimin e Bursës të vitit Akademik të ardhshëm!