Preaload Image
Back

Shkolla jonë është e pajisur me ambiente sportive të brendshme dhe të jashtme të kompletuara. Mësuesit tanë profesionistë i kushtojnë një rëndësi tepër të madhe edukimit fizik duke i orientuar nxënësit drejt një jetese të shëndetshme.

Organizohen aktivitete sportive te shpeshta, prej të cilave nxënësit tanë mësojnë dhe argëtohen në të njëjtën kohë.

  • Kampionati i Futbollit
  • Kampionati i basketbollit
  • Kampionati i ping pongut

brenda dhe ndermjet shkollave te qytetit te Elbasanit.