Preaload Image
[stm_spacing xs_spacing=”80px”][stm_wp_custommenu nav_menu=”” position=”absolute” position_top=”80px” position_left=”0px” menu_items=”%5B%7B%22menu_item_url%22%3A%22url%3A%2523welcome%7C%7C%22%2C%22menu_item_link_text%22%3A%22Mir%C3%ABsevini%20n%C3%AB%20Atletik%C3%AB%22%7D%2C%7B%22menu_item_url%22%3A%22url%3A%25231455098447800-6f01de48-f17a%7C%7C%22%2C%22menu_item_link_text%22%3A%22T%C3%AB%20Reja%22%7D%2C%7B%22menu_item_url%22%3A%22url%3A%25231455098447887-cfd53edf-7c96%7C%7C%22%2C%22menu_item_link_text%22%3A%22Evente%22%7D%2C%7B%22menu_item_url%22%3A%22url%3A%25231455098472844-1f9f47fa-ec88%7C%7C%22%2C%22menu_item_link_text%22%3A%22Kampionatet%22%7D%2C%7B%22menu_item_url%22%3A%22url%3A%25231455098479333-8a47dd82-6e4b%7C%7C%22%2C%22menu_item_link_text%22%3A%22Hap%C3%ABsira%20e%20atletik%C3%ABs%22%7D%2C%7B%22menu_item_url%22%3A%22url%3A%2523resources%7C%7C%22%2C%22menu_item_link_text%22%3A%22T%C3%AB%20Tjera%22%7D%5D” create_custom_menu=”true” hidden_xs=”true”][stm_single_image img_alignment=”right” img_id=”6146″ css=”.vc_custom_1619089831209{margin-right: 50px !important;}” img_size=”410×647″]
[stm_spacing lg_spacing=”73px” md_spacing=”73px” sm_spacing=”43px” xs_spacing=”40px”][stm_title title_tag=”h2″ sep_color=”green” sep_enable=”true” title=”Mirësevini në Atletikë!”][/stm_title][stm_blockquote cite=”Mësues i Atletikës” footer_space_t=”35px”]Nxënësit tanë mësojnë shumë më tepër se aftësi fizike përmes pjesëmarrjes së tyre në atletikë. Përvoja bashkëpunuese e ndjekjes dhe e arritjes së një qëllimi të përbashkët në atletikë është unike, pasi kombinohet me konkurrencën midis klasave.

Nxënësit marrin pjesë në mënyrë të vazhdueshme në aktivitetet sportive duke treguar seriozitet, aftësi dhe frymë bashkëpunuese në ekip.[/stm_blockquote][stm_spacing xs_spacing=”80px”]

[stm_title title_tag=”h2″ title_align=”center” title_color=”custom” sep_color=”green” sep_enable=”true” title=”Kryesoret” title_color_custom=”#ffffff” sep_margin_b=”0px”][/stm_title]
[stm_posts posts_category=”sport”][stm_spacing xs_spacing=”30px”][stm_link link_icon_position=”right” link_icon_enable=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fsmartyschool.stylemixthemes.com%2Fnews-list-vc%2F||” link_text=”Më Tepër” link_icon_fontawesome=”fa fa-bookmark”]
[stm_events event_category=”athletics”]
[stm_title title_tag=”h4″ sep_color=”green” sep_enable=”true” title=”Hapësirat e Sportit”][/stm_title]

Tradita krenare e atletikës së Shkollës së Mesme të Elbasanit reflektohet në bukurinë dhe funksionin e ambienteve të tij në kampus, Kompleksin Atletik.

Fusha Atletike, e kompletuar me tabela dixhitale të rezultateve, lejon që skuadrat e atakikës, futbolli dhe basketball-i të organizojnë lojëra në fushat e rregullimit; Palestra me madhësi të plotë është shtëpia e basketboll dhe volejboll. Sportistët e shkollave të mesme përfitojnë gjithashtu nga përdorimi i dhomës së trajnimit të peshës, një strukturë e krijuar posaçërisht për nxënësit tanë.

[stm_spacing xs_spacing=”40px” sm_spacing=”40px”]
[stm_single_image img_responsive_enable=”true” img_id=”3472″ img_size=”540×392″]
[stm_title title_tag=”h2″ sep_color=”green” sep_enable=”true” title=”Të Tjera”][/stm_title]