Preaload Image
Back

Staf akademik me përvojë dhe kontribut të shkëlqyer në arsim në lëndët e kurrikulës bërthamë dhe asaj me zgjedhje.
I gjithë ekipi i mësuesve me një eksperiencë disavjeçare në arsim mbështet nxënësit të bëhen të përgjegjshëm, reflektues dhe të angazhuar në jetë.
Ne ofrojmë një edukim cilësor për t’i ndihmuar nxënësit që në hapat e tyre të parë të zhvillojnë dhe të përmirësojnë dijet e tyre, në funksion të rrugës që do të ndjekin.

Emrah Katrancı

Drejtor MAARIF Elbasan

Alqi Çabiri

Drejtor Didaktik MAARIF Elbasan

Irena Shanaj

Zëvendës Drejtore MAARIF Elbasan

Romarjo Xhyra

Mësues i Historisë, Gjeografisë dhe Qytetarisë

Millan Xhudoviq

Mësues i Historisë

Blendi Bakalli

Mësues i Gjeografisë

Elisabeta Myftari

Mësuese e Gjuhë / Letërsi

Edelajda Çepa

Mësuese e Gjuhë / Letërsi

Enkelejda Sula

Mësuese e Letërsisë

Valbona Kalo

Mësuese e Letërsisë

edi domni

Eduart Domi

Mësues i Matematikës

Julia Ormënaj

Mësuese e Matematikës

pamela-min

Pamela Kasa

Mësuese e Matematikës

Gazment Haxhiymeri

Mësues i Fizikës

Julian Hazizi

Mësues i Fizikës

Silvana Turku

Mësuese e Biologjisë

Belinda Hoxha

Mësuese e Kimisë

Enxhi Ormënaj

Mësuese Kimi / Biologji

Kristi Haka

Mësuese Kimi/Biologji

Fjolentina Kodrallari

Mësuese e Sociologjisë dhe Qytetarisë

Denisa Lufo

Mësuese e gjuhës Frënge

Bleona Mehaj

Mësuese e gjuhës Turke

Briana Dalipi

Mësuese e gjuhës Angleze

Rudina Uruçi

Mësuese e gjuhës Angleze

Arbena Çopja

Mësuese e gjuhës Angleze

Algerta Plakaxhiu

Mësuese e gjuhës Angleze

Brikena Hida

Mësuese e gjuhës Angleze

Artan Shqau

Mësues i TIK(Teknologji Informacioni dhe Komunikimi)

Fjorela Qatja

Kodim

Fatbardha Zhuka

Mësuese e Edukimit Fizik

Esmeralda Garunja

Mësuese e Edukimit Fizik

Mediha Musmuça

Mësuese e Ciklit të Ulët

Hatixhe Sallufi

Mësuese e ciklit të Ulët

Dorina Seni

Art Pamor

Jorger Marku

Mësues i Muzikës

Nikoleta Kostandini

Mësuese e Teknologjisë

Shahu Graceni

Doktoreshë