News

Junior Achievement Albania Finale

Nxënësit tanë të Elbasanit morën pjesë në ditën e fundit të Junior Achievement Albania, ku vetëm 14 grupe u zgjodhën për të garuar me njëri-tjetrin nga 40 grupe në total të përbërë nga 200 studentë në të gjithë Shqipërinë. Duhet të përmendet se nga 7 çmimet e dhëna, grupeve të studentëve tanë, Cy-Safe dhe Pulse19, iu dhanë dy prej tyre. Më e rëndësishmja, grupi që fitoi vendin e parë ishte ai i nxënësve tanë, Pulse19, i cili tani do të përgatitet të garojë në panairin evropian në mënyrë që të përfaqësojë Shqipërinë. IMSA Elbasan i uron fat në këtë përvojë të pabesueshme dhe të paharrueshme.

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed