MAARIF ELBASAN

Dega Maarif Elbasan është prova më e mirë se mundi dhe përkushtimi, në një besim reciprok mes nxënësve dhe mësuesve, janë rruga e sigurt drejt suksesit.

The Maarif Elbasan branch is the best proof that hard work and dedication, in a mutual trust between students and teachers, are the sure path to success.

E nisur që në vitin e parë me Shkollën e Mesme, ne jemi krenarë që jemi zgjeruar me arsimin bazë duke përfshirë integrimin e sistemit Cambridge, aktivitetet pas shkollës, si dhe aktivitete shkencore.

Starting in the first year with the Middle School, we are proud to have expanded with basic education including the integration of the Cambridge system, after school activities as well as science activities.

Ne synojmë një model arsimor të balancuar, mes nevojave të fëmijëve, pasionit të të rinjve, synimeve të prindërve për edukimin e tyre dhe potencialeve që ata fshehin. Stafi ynë akademik, me një përvojë disavjeçare në arsim, mbështet studentët që të bëhen të përgjegjshëm, reflektues dhe të angazhuar në jetë.

We aim for a balanced educational model, between the needs of children, the passion of young people, the goals of parents for their education and the potentials they hide. Our academic staff, with several years of experience in education, support students to become responsible, reflective and engaged in life.

VITI AKADEMIK 2023 - 2024

Video Galeri

LAJMET E FUNDIT / LATEST NEWS

Të fundit nga aktivitetet e shkollës Maarif Elbasan / The last of the activities of Maarif Elbasan school

AKTIVITETE

Ornela Lala
January 16, 2024

Dita e Gazetarëve

Ornela Lala
December 18, 2023

Këshillim Karriere

Ornela Lala
December 18, 2023

Aktivitete të ndryshme

Ornela Lala
December 15, 2023

Pozicione vakante pune

Ornela Lala
December 14, 2023

Udhëtimi në Turqi

Ornela Lala
December 14, 2023

Ora e kodimit në klasën tonë

Ornela Lala
October 29, 2023

100-vjetori i Republikës Turke

Ornela Lala
September 22, 2023

Dita Ndërkombëtare e Paqes

Ornela Lala
September 22, 2023

Programi After-School

Ornela Lala
September 11, 2023

Dita e parë e shkollës

Ornela Lala
September 10, 2023

Animatorët dhe Maarif Elbasan

Ornela Lala
August 3, 2023

Rezultate të larta akademike

Ornela Lala
July 5, 2023

Gatuajmë në kuzhinën e shkollës

Ornela Lala
July 4, 2023

Ceremoni e Diplomimit 2023

Ornela Lala
July 3, 2023

Toka në shkollë

Ornela Lala
June 13, 2023

Muzeu i Dyllit

Ornela Lala
June 9, 2023

Muaji i ekskursioneve

Ornela Lala
June 9, 2023

Kujdesemi pë gjelbërimin e shkollës

Ornela Lala
June 5, 2023

Dita e Fëmijëve në Maarif

Ornela Lala
May 11, 2023

Riciklimi i qelqit

Ornela Lala
May 11, 2023

Kampionati i Ping Pong

Ornela Lala
April 25, 2023

MAGIS 2023 Rezultatet

Ornela Lala
April 19, 2023

Arbër Hitaj – Këshillim Karriere

Ornela Lala
April 14, 2023

Takim online me shkollë Maarif Qipro

Ornela Lala
April 14, 2023

Iftar në Maarif Elbasan Campus

Ornela Lala
April 11, 2023

Aktivitet ne orën e gjuhës Gjermane

Ornela Lala
April 4, 2023

Acidet dhe Bazat

Ornela Lala
April 3, 2023

Kuizi Evropian i Parave

Ornela Lala
April 1, 2023

Provimi i bursave MAGIS

Ornela Lala
March 28, 2023

Mevlan Shanaj i ftuar në Maarif Elbasan

Ornela Lala
March 17, 2023

Kampionati i shahut – Bujar Kapexhiu

Ornela Lala
March 17, 2023

100 vjet Shqipëri – Turqi

Ornela Lala
March 14, 2023

Maarif Elbasan në karnavale

Ornela Lala
February 13, 2023

Në respekt të tragjedisë në Turqi

Ornela Lala
January 28, 2023

Letërsia e Nobelistëve

Ornela Lala
January 27, 2023

Aktivitet Psiko-Emocional

Ornela Lala
January 24, 2023

Dita Ndërkombëtare e Arsimit

Ornela Lala
January 20, 2023

Eksperiment në Maarif

Ornela Lala
January 19, 2023

Llogaritja e BMI

Ornela Lala
January 16, 2023

Këshillimi i Karrierës

Ornela Lala
January 5, 2023

Fjalët magjike

Ornela Lala
December 23, 2022

Charlie dhe fabrika e çokollatës

Ornela Lala
December 21, 2022

Krijimi i Habitateve në orën e Biologjisë

Ornela Lala
December 19, 2022

Olimpiada Riders

Ornela Lala
December 14, 2022

Aktivitet në orën e Matematikës Cambridge

Ornela Lala
December 13, 2022

Mevlana Aktivitet

Ornela Lala
December 5, 2022

Dita Botërore e Tokës!

Ornela Lala
December 1, 2022

Konkursi Evropian i Robotikës 2022!

Ornela Lala
November 14, 2022

Platforma Riders

Ornela Lala
November 11, 2022

Pse duhet të lexojmë?

Ornela Lala
November 9, 2022

Mjekët në mbarë botën

Ornela Lala
November 7, 2022

Maarif City

Ornela Lala
November 5, 2022

Udhëtim në Krujë dhe Vlorë

Ornela Lala
November 4, 2022

Samiti Arsimor i Stambollit

Ornela Lala
November 3, 2022

Ushtrime të gjimnastikës aerobike

Ornela Lala
October 28, 2022

Dita e Republikës Turke

Ornela Lala
October 28, 2022

Takim me Aurel Plasari

Ornela Lala
October 21, 2022

Këshillim Karriere

Ornela Lala
October 20, 2022

Dita e kuzhinierit

Ornela Lala
October 14, 2022

Shkencat Cambridge

Ornela Lala
October 12, 2022

Kopshti Maarif

Ornela Lala
September 20, 2022

Eksperiment në Kimi

Ornela Lala
September 12, 2022

Dita e parë e shkollës 2022 – 2023

Ornela Lala
July 8, 2022

Maarif Elbasan & Animatorët

Ornela Lala
July 7, 2022

Ceremonia e Diplomimit 2022

Ornela Lala
June 30, 2022

Vizitë në Maarif Elbasan

Ornela Lala
June 15, 2022

Panairi i monumenteve

Ornela Lala
June 9, 2022

Hippo English Language Olympiad

Ornela Lala
May 23, 2022

Policia e shtetit

Ornela Lala
May 4, 2022

Visit at Mehalla Bee House

Ornela Lala
April 22, 2022

MAGIS 2022 Rezultatet

Ornela Lala
April 20, 2022

Takim me Ismail Kadare

Ornela Lala
April 11, 2022

Mësojmë Gjuhën Turke

Ornela Lala
April 9, 2022

Provimi i Bursës 2022

Ornela Lala
April 7, 2022

Kampionati Kombëtar i Peshëngritjes

Ornela Lala
April 1, 2022

Kultura Globale, Panairi i Ushqimit

Ornela Lala
March 24, 2022

Aktivitet i hapur – Ora e Anglishtes

Ornela Lala
March 15, 2022

Panairi i Verës në Elbasan

Ornela Lala
March 11, 2022

Dita e Pi(3.14)

Ornela Lala
March 11, 2022

Kampionë në Basketboll

Ornela Lala
March 8, 2022

Festat e 7-8 Marsit

Ornela Lala
March 8, 2022

8 Mars – Dita Ndërkombëtare e Gruas

Ornela Lala
March 4, 2022

Finalja e Basketbollit

Ornela Lala
February 15, 2022

Znj. Entela Binjaku

Ornela Lala
February 15, 2022

Ekskursion në Bukanik

Ornela Lala
February 12, 2022

Vizitë në Muzeun e Shkencave Tiranë

Ornela Lala
February 11, 2022

Kampionati i Futbollit 2022

Ornela Lala
February 10, 2022

Ndërtimi i Menzës

Ornela Lala
February 10, 2022

Elena duka Xhina vizitë në Maarif Elbasan

Ornela Lala
February 10, 2022

TUMED viziton Maarif Elbasan

Ornela Lala
February 7, 2022

Hologo Trajnim

Ornela Lala
January 28, 2022

Mësojmë të masim në peshore

From Blog

January 16, 2024
Dita e Gazetarëve

Klasa e 11-të e Kampusit Maarif Elbasan, në kuadër të Ditës së...

Read More
December 14, 2023
Ora e kodimit në klasën tonë

Studentët e kampusit Maarif Elbasan përfunduan projektin “Ora e kodimit në klasën...

Read More
October 29, 2023
100-vjetori i Republikës Turke

Gëzuar njëqindvjetorin e Republikës së Turqisë!Kjo ditë e shënuar u festua me...

Read More

EVENTE

10
Oct
Lediona Braho
10:00 am - 12:00 pm
MAARIF ELBASAN CAMPUS
03
Oct
Endrit Maçi
10:00 am - 12:00 pm
MAARIF ELBASAN CAMPUS
14
Feb
Entela Binjaku
10:00 am - 12:00 pm
MAARIF ELBASAN
10
Feb
Elena Duka Xhina
10:00 am - 12:00 pm
MAARIF ELBASAN
View All

MAARIF NË BOTË - MAARIF IN THE WORLD

52
SHTETE - United
465
INSTITUCIONE ARSIMORE - EDUCATIONAL INSTITUTIONS
50699
STUDENTë - STUDENTS
37
KONVIKTE - dormitories
zehra-zumrut-selcuk-100×100

Znj. Zehra Zümrüt Selçuk

“ Shkollat e Fondacionit Turk Maarif vazhdojnë të edukojnë breza që i shtojnë më shumë vlerë botës. ”

Birol-AKGUN-144×144-1-100×100

Prof. Dr. Birol AKGÜN,

Prof. Dr. Birol AKGÜN

“Qëllimi ynë është të rrisim njerëz me vullnet të mirë në mbarë botën.”