News

Java Evropiane e Sporteve

Në kuadër të “Javës Evropiane të Sporteve” studentët tanë të IMSA Elbasan u angazhuan në ndeshje miqësore të organizuara në disiplina të ndryshme sportive. Kjo është një mënyrë e shkëlqyeshme për studentët tanë që të mësojnë më shumë mbi përfitimet që ata marrin duke luajtur sport dhe duke u angazhuar në ekipe.

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed