Preaload Image
Back
10
October, 2023
ledionaBraho
Lediona Braho
10:00 am - 12:00 pm
MAARIF ELBASAN CAMPUS

10 Tetori - Dita Botërore e Shëndetit Mendor “Mendja jonë, E drejta jonë”

03
October, 2023
endrit maci
Endrit Maçi
10:00 am - 12:00 pm
MAARIF ELBASAN CAMPUS

Trajnim mbi këshillimin e karrierës. Zgjidh të ardhmen tënde!

14
February, 2022
Special-Guest-Entela Binjaku
Entela Binjaku
10:00 am - 12:00 pm
MAARIF ELBASAN

Barazia e mundësive dhe trajtimi i barabartë në konceptet e projekteve evropiane.

10
February, 2022
Special-Guest-8
Elena Duka Xhina
10:00 am - 12:00 pm
MAARIF ELBASAN

Antikorrupsioni në këndvështrimin e adoleshentëve.

24
November, 2021
259580864_940741683218788_875386703373336335_n
Lira Gjika
12:00 pm - 2:00 pm
MAARIF ELBASAN

Personaliteti i fëmijëve dhe ndikimi i teknologjisë në rritjen e tyre.

15
December, 2021
Special-Guest-6 (2)
Adi Krasta
10:00 am - 12:00 pm
MAARIF ELBASAN

Bisedë e hapur rreth karrierës & eksperiencave të tij si gazetar i njohur.

17
December, 2021
Special-Guest-7
Etleva Hoxha
1:00 pm - 3:00 pm
MAARIF ELBASAN

Bisedë me nxënësit mbi menaxhimin e një kompanie ajrore dhe prezantimi i shkollës së parë të pilotimit në Shqipëri.